lauantai 18. tammikuuta 2014

hiiohoi

Terveppä terve!

Joulu meni, vuoden vaihto meni! Lapissa kaikki ennallaan, töitä tehdään ja salilla käydään! Sali on oikeesti niin mun pelastus täällä! Saan purkaa paineita ja liikkua sisätiloissa,  (koska ulkona helvetin kylmä!! Tälläkin hetkellä -30 astetta!!) ja sillä tavalla pääsen myös lähemmäs mun tavotetta! Joka siis tietenkin on voida hyvin fyysisesti kuin henkisesti, näyttää hyvältä shortseissa kesällä (aah kesä! <3) jaa tietysti kiinteyttää tätä mun möhkäle kroppaa :D Oon niin onnellinen kun täällä on kaamos loppunu! Aurinko kyllä piristää täällä niin paljon, vaikka se oliskin näkyvillä vaan sen tunnin - kaks tuntii. :)

Eli siiis kaikki täällä hyvin, tosin kännykkä on menossa rikki enkä tiiä koska sen saan huoltoon ja jos se hajoo kokonaan niin en tosiaan tuu pärjään :(((((((((( Ikävä on välillä ihmisiä kotona ja ympäri suomee missä ne kaverit/ perhe meneekään, mutta kyllä siitä aina selviää jos soittaa tai lähettelee yhteyttä. :) Tää on taas tällänen testi itellekin että kuinka pää kestää kun ei nää omia ihmisiä. Mut onneks mun yks ihana ja hyvin tärkeä ystävä on täällä ollu nyt 2 viikkoo ja on vielä yhden viikon, ja mahdollisesti tulee sitten vielä toistekin toiseks kolmeks viikoks :)

Vähän harmittaa jos joudun täällä viettään yksin synttärini, tosin eräs ystäväni jolla on samana päivänä synttärit sano että se vois ehkä tulla tänne viettään meijän synttäreitä!! Ollaan meinaan luvattu toisillemme että tänä vuonna vietetään yhdessä synttärit, toivottavasti onnistuis <3

Jees mä rupeen saunan lämmittelyyn ja ruuan laittoon ja illalla ehkä vähän viinin voimalla viihteelle ;))  PARASTA!!

Ei kommentteja: