perjantai 28. maaliskuuta 2014

Neljä pitkää viikkoo..

Musta tuntuu että tästä viimesestä kuukaudesta tulee kaikkein vaikein.. Tiedän että pian pääsen kotiin mutta silti siihen on niiiiiin pitkä aika vielä.. En vaan jaksa odottaa! Alkaa tulla hieman turnaus väsymystäkin, pitkii päiviä ja viikonloppuja. Paljon hierontoja!! En kyllä ehkä halua hetkeen hieroo kun pääsen kotiin..

Kotiin.. Outo käsite kun en oikeestaan asu edes missään.. Luultavasti tuun punkkaan porukoilla tai kavereilla sen ajan mitä oon Nokia/ Tampere akselilla. Ja sekin että kuinka kauan siellä oon, mulla ei oo mitään käsitystä mitä tuun tekeen kesällä.. En oo saanu vielä ainakaan mitään tietoo mistään työpaikoista. Toivon todella että saisin jonkun työpaikan!! Pitäis taas lähetellä hakemuksia mutta ei oo aikaa ja jos on aikaa niin oon niin väsyny että ei jaksa.. Tänäänkin tiedossa aika tappo päivä, ja huomenna vielä töitä.. No töitä tänne on tultu tekemään joten ei saa valittaa!

Oon kyllä miettiny että tulisin tänne ens vuonna jos on mahdollista. :p Täällä on ollu tosi kivaa ja ihanaa kun on tutustunu niin huippu tyyppeihin! :)

Silti en oo ikinä odottanu näin paljon että pääsen kotiin! Kotiin, missä näkee kaikki rakkaat ihmiset ja perheen ja kaverit! ja pääsee omaan sänkyyn nukkuun! ja saunaan ja jajajajaja! Eikö aika vois mennä vielä pikkasen nopeempaa mitä se menee nyt? :)) olisin hyvin kiitollinen siitä! JA jos sais työpaikan.

Toisaalta mua  vähän jännittää mennä kotiin kun siellä on sellasia ihmisiä kenen kans ei ihan hirveesti oo ollu tekemisissä ja sitten jos ne kohtaan jossain niin mitä tapahtuu ja mitä tunnen? Onko se vihaa, ikävää vai tunnenko ees mitään? Mitä tapahtuu?

loov: Veera

2 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Voi rakkaani, odotan sitä kun tuut mun seuraks meille punkkaan! :D

Storytime kirjoitti...

ihana Linda! <3 mä niin tuun ainakin jossain vaiheessa :))