lauantai 30. marraskuuta 2013

Revontulet

Ensimmäinen työviikko takana ja eka vapaapäivä edessä! Tää muutama päivää on kulunu tosi nopeesti ja on ollu aivan ihanaa olla töissä ja tehdä niitä omia töitä. :) Vielä en kaikkia tuotteita kylläkään osaa mutta silti oon selvinny kaikista hoidoista ja tuotteiden myynneistä :P Oon saanut olla kaks päivää ihan yksikseni töissä, koska työkaveri oli kipee ja toisena päivänä se oli meidän Ivalo kohteessa.

Suunniteltiin kämppäkaverin että tehdään facebookiin sellanen Saariselkä yhteisö mihin vois liittyä kaikki tänne tulevat kausityöntekijät ja paikallisia työntekijöitä :) Niin pystyis sitten ehkä tutustuun uusiin ihmisiin paremmin ja vois vaikka järjestää jotain kahvikutsuja tai jotain.

Kelit täällä on ollu vähän vaihtelevat, nyt oon 10 astetta ja ihan hyvältä näyttää keli ettei sada lunta tai tuule. Yhtenä päivänä täällä oli melkein joku lumimyrsky ja tuli ainakin 20 cm lunta, siinä oli ihana kahlata kun meni kauppaan :DD Nähtii eilen ensimmäiset revontuletkin täällä kun oltiin Saaran (kämppis) kanssa yksillä mun töiden jälkeen. <3 Taas on hyvä syy olla ilonen kun on täällä lapissa, näkee revontulia :)

Nyt rupeen laittaan itteeni ja lähen käymään töissä ja sitten yritän keksiä jotain tekemistä :)

Ei kommentteja: